Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Barna Napsugár
20, Szeghalom

– Óvodai dajka végzettséggel rendelkezem. A családommal nemrég megnyitottuk a saját kisboltunkat, így ott segédkezek, amennyit csak tudok. Hobbim a tánc, emellett már 12 éve mazsorettezek – árulta el Barna Napsugár, aki Szeghalomról érkezett a fotózásra. – Az előző két szériában is részt vettem, idén is a családom és a párom támogatására indultam el a versenyen, azzal a jelmondattal, hogy “HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG”.

 

Napsugár 164 cm magas és a Skorpió jegyében született. Kedvenc étele a hawaii csirkemell, kedvenc itala pedig a citromos nestea. Nagyon szereti Oliver Berkes – Világítótorony című számát, illetve a Follow The Flow dalait. Leginkább az Incandessence – Lotus illatát kedveli.

Tündérszépek – 2021