Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Varga Dorina
20, Polgárdi

– Cukrász végzettségem van, és jelenleg egy balatonkenesei cukrászdában dolgozom hétvégente. Májusban nagy feladat vár rám, ugyanis érettségizni fogok. A hobbim a tánc, ha pedig van egy kis szabadidőm mindig táncolok, mert régóta az életem része és ez tesz igazán boldoggá. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretem a kihívásokat, és kíváncsi voltam mit tudok kihozni magamból a kamerák előtt, valamint egy remek lehetőség ez arra, hogy fejelsszem az önbizalmamat is. 

A 20 éves Varga Dorina 163 cm magas, és a Bika csillagjegyében született. Kedvenc étele a paradicsomos gombóc, kedvenc itala pedig a tea. Zenei téren minden stílust szívesen hallgat, ha viszont parfümökről van szó, a virágos illatok élveznek előnyt a fiatal lánynál. 

Tündérszépek – 2022