Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Szebenyik Krisztina Virág
22, Budapest

Név: Szebenyik Krisztina Virág

Lakhely: Budapest

Életkor: 22

Magasság: 169 cm

Csillagjegy: Nyilas

Kedvenc étel: thai tészta

Kedvenc ital: narancslé

Kedvenc zene: Halott pénz: Szívedből minden kell

Kedvenc parfüm: Playboy Play It Sexy

Szebenyik Krisztina Virág vagyok, 22 éves, és Budapesten élek. Egy közvéleménykutató cégnél dolgozom, emberekkel foglalkoznom, én végzem a kutatásnak ezt a részét. A munka passzol hozzám, társaságszerető vagyok. Tavaly végeztem a Pázmány Péter egyetemen politológia szakon. 

Ez az első alkalom, hogy szépségversenyen indulok. Egy közösségi oldalon láttam meg a lehetőséget. Elmeséltem a páromnak, és amikor én még csak gondolkodtam rajta, ő azt mondta, induljak, hadd lássák, hogy neki milyen szép barátnője van! A verseny számomra önbizalomnövelő lehet, új ismerősöket hozhat. Pozitívan élném meg, ha a fotósok felfigyelnének rám.

Tündérszépek – 2022