Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Mihály Gyöngyi
24, Budapest

Név: Mihály Gyöngyi

Lakhely: Budapest

Életkor: 24

Magasság: 164

Csillagjegy: Ikrek

Kedvenc étel: rántott karfiol

Kedvenc ital: narancslé

Kedvenc zene: mindent szeretek

Kedvenc parfüm: mindig más

Mihály Gyöngyi vagyok, huszonnégy éves, és világéletemben vendéglátóztam, bár kereskedői végzettségem van, de abban csak egy évet dolgoztam. Kimentem külföldre szerencsét próbálni, elsősorban Ausztriába, ott több helyen is, nagyon jól is éreztem magam, de aztán amikor rám talált a szerelem, visszajöttem Magyarországra. 

A ruhatáram 30-40 százalékban sportosan elegáns, nagyon kevés, talán 3-4 szoknyám van, a többi nadrág, farmer, cicanadrág. Szeretek csinos lenni, hogy megnézzenek az emberek. Eddig egy fotózáson voltam. Az, bár 7-8 órás volt, nagyon élveztem, de úgy éreztem, ezt mindennap már nem vállalnám, nem mennék ebben az irányban. Nem vagyok nagyon szégyenlős. 

Tündérszépek – 2022