Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Mészáros Petra
23, Cegléd

Név: Mészáros Petra

Lakhely: Cegléd

Életkor: 23

Magasság: 165 cm

Csillagjegy: Kos

Kedvenc étel: marhapörkölt

Kedvenc ital: meggysör

Kedvenc zene: Madonna – Frozen

Kedvenc parfüm: Mugler Alien

Mészáros Petra vagyok, 23 éves, a Szegedi Tudományegyetem aerobikedző szakos hallgatója, és a szakdolgozatomat írom. Most is tartok órákat, de idővel saját termet szeretnék. Nálam nagyon korán kezdődött, hogy megmutathassam, miben vagyok jó. A sportos életemet kiskoromban szertornával kezdtem. 15 éves koromig a Fit-Kiddel csoportban és egyéniben is versenyeztem, majd a gimnáziumban újra szertornáztam. Ezek mind hozzájárultak a hajlékonyságomhoz. Az érettségi után az aerobikot választottam.    

A versenykiírást Eszenyi Eszter oldalán láttam, akivel korábbi versenyen már találkoztam és követem. 2019-ben döntős voltam a Miss Balaton versenyen. Pár év kihagyás után most gondoltam egy új indulásra. 

Évek alatt megszoktam, hogy a férfiak utánam fordulnak, már nem is veszem észre, csak édesapám jegyzi meg, ha elmegyünk valahova, hogy nem igaz mennyien megnéztek. 

Tündérszépek – 2022