Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Tóth Seron Evelin
27, Budapest

Név: Tóth Seron Evelin

Lakhely: Budapest

Életkor: 27

Magasság: 168 cm

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: steak

Kedvenc ital: limonádé

Kedvenc zene: R&B, Hip Hop

Kedvenc parfüm: Erba Pura

Tóth Seron Evelin vagyok, 27 éves. Három évig volt egy saját üzletem, ahol push-up-os nadrágokat forgalmaztunk. Ezt a Covid miatt bezártuk, és most online működünk. Mellette elkezdtem ingatlanozni. Korábban Miskolcon egy kereskedelmi iskolába jártam, de OKJ-s tanfolyammal meg van a bolti eladói, az üzletvezetői képesítésem, sőt még mixeri is és mezőgazdasági technikusi is.     

A versenykiírást a TikTok-on láttam, és miután háromszor is kijött, úgy gondoltam, hogy ez lehet akár egy jel is, hogy jelentkezzek. 

Gyerekkoromban indultam egy szépségversenyen, ott második lettem az unokatesóm mögött. Akkor egy tánciskolába jártam, amivel gyakran jártunk fellépésekre, divatbemutatókra, és ott jött a hír a jelentkezési lehetőségről. A tánc 5-6 éves koromtól elég sokáig benne volt a hétköznapjaimban, mivel zene- és tánctagozatos iskolába jártam, ahol volt hip-hop, R&B, valamint jazz és klasszikus balettoktatás is. 

Tündérszépek – 2022