Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Kamondi Kitti Lívia
22, Székesfehérvár

– A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán tanulok gazdálkodás és menedzsment alapszakon. Szeretek sütni, olvasni, biciklizni, kirándulni és jókat beszélgetni. Kreatív személyiségnek tartom magam, korábban hét évig jártam grafikára, manapság pedig a digitális alkotással ismerkedem. Célom, hogy olyan munkát végezhessek, ahol lehetőségem van a kreativitásra és az önkifejezésre.  Erősen lokálpatriótának tartom magam, Székesfehérváron kívül még a Balaton környéke tudja leginkább megdobogtatni a szívemet. A versenyre azért jelentkeztem, mert fontosnak tartom, hogy időnként kilépjünk a komfortzónánkból,és esélyt adjunk az új lehetőségeknek, melyek által önmagukat is jobban megismerhetjük, és fejlődhetünk.

A 22 éves Kamondi Kitti Lívia 168 cm magas, és a Rák csillagjegyében született. Kedvenc ételei közé tartozik a palacsinta, málna, valamint a garnéla. Kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó, a Red Hot Chili Peppers számai dobogtatják meg a szívét, parfümök terén pedig az Avon Luck for Her illata varázsolja el.  

Tündérszépek – 2022