Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Kelemen Viktória Dominika
20, Budapest

Név: Kelemen Viktória Dominika

Lakhely: Budapest

Életkor: 20

Magasság: 171 cm

Csillagjegy: Rák

Kedvenc étel: zabkása

Kedvenc ital: zero sprite

Kedvenc zene: Madonna – Hung up

Kedvenc parfüm: Giorgio Armani 

20 éves vagyok és Budapesten élek. Tavaly közgazdasági iskolában érettségiztem, ezután fodrász iskolába jelentkeztem és jelenleg már fodrászként dolgozom. Gyerekként, amikor megnéztem a neten egy hajbefonást, azt azonnal meg tudtam csinálni. Már vannak visszajáró vendégeim. Elvégeztem egy műszempillaépítő tanfolyamot is, így már két szakmám van.

Alapvetően szeretek csinosan öltözködni: a farmerhez és a sportcipőhöz elegáns felsőt veszek fel, de ha fontosabb eseményre megyek, akkor egy szép ruhát választok. Nem szeretek olyan dolgot megvenni, amit aztán soha nem hordanék.

A külsőmmel kezdek megbarátkozni. Nagyon sokan úgy szeretnének kinézni, amit a médiában látnak, de rájöttem, hogy ez tévút. Szép a szemem, a hajam, az arcom és szép bőröm van. Szinte semmilyen sminket nem használok, mert fölöslegesnek tartom. Ha sminkelném magam, az nem én lennék.

Tündérszépek – 2022