Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Sóber Csilla
25, Valkó

Név: Sóber Csilla

Lakhely: Valkó

Életkor: 25

Magasság: 165 cm

Csillagjegy: Rák

Kedvenc étel: lazac

Kedvenc ital: mohito

Kedvenc zene: Billie Eilish – Ocean eyes

Kedvenc parfüm: Hugo Boss – For Her,  Lacome Midnight Rose

Sóber Csilla vagyok, 25 éves és Valkón lakom. 2020-ban végeztem a Nemzeti Közszolgálat Egyetem műveleti szakán, és most a Gödöllői Katasztrófavédelmi Kirendeltségen dolgozom. Elsősorban ellenőrzési feladataim vannak. 2021-ben sikeresen elvégeztem a kozmetikus felnőtt szakképzést A vizsgára egy barátnőmet vittem. 

Szépségversenyből ez az első az életemben, de több ismerősöm is fotós és fotózásokra már többször hívtak már. Az első alkalom úgy jött, hogy nyolc évig hastáncoltam és egy régi barátom, aki több gálát is fotózott, felvetette fel, hogy megörökítene hastáncosként. 

Tündérszépek – 2022