Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Nagygyörgy Anett
22, Pomáz

Név: Nagygyörgy Anett

Lakhely: Pomáz

Életkor: 22

Magasság: 158 cm

Csillagjegy: Halak

Kedvenc étel: nincs

Kedvenc ital: szénsavas víz

Kedvenc zene: ZHU – Good life

Kedvenc parfüm: Diesel – Loverdose

Nagygyörgy Anett vagyok, 22 éves, és Pomázon élek. Lázadó tini voltam. Tizenötéves koromtól öt évig egy játszóházban dolgoztam. Elsősorban a rendezvények, pl. születésnapi ünneplések lebonyolítása volt a feladatom. Volt, hogy egy nap 22-23 is. Volt ott állatsimogató és mindenféle programok.

Aztán úgy éreztem, hogy váltanom kell. Most vendéglátóban dolgozom, házhoz szállításhoz csomagolok, de néha járok pultozni. Halak csillagjegyűként szeretek álmodozni. Szívesen hoznék létre egy szalont, egy saját ruhamárkát. Mostanában elkezdtem, festeni és varrni. Vászonképekre varrok mintákat, és azt még kiszínesítem festékkel. Van egy olyan munkám, amin egy nő ugrik egy boros pohárba. Ezen kívül van, hogy „papírra vetem” a gondolataimat, élményeimet, és van egy netes oldalam, ahova aztán ki is teszem. 4-5 ezres olvasótáborom van itt, és a Facebook-oldalamon is. 

Tündérszépek – 2022