Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Guzsvány Noémi
18, Pécs

Noémi a Baranya Megyei SZC Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző Iskolába jár Pécsre. Turisztikai szakon első éves. Az elsők között jelentkezett a versenyre idén, mint elmondta, már tavaly is fontolgatta ezt. Otthonosan mozog a kamera előtt, ugyanis testvére foglalkozik fotózással és gyakran áll modellt neki. Szabadidejében szeret sportolni, illetve a zene szerves része az életének, sőt, a divat sem áll távol tőle.

Magassága 178 cm, csillagjegye nyilas. Kedcen étele nincs, viszont nagyon szereti a frissen facsart gyümölcsleveket. Zenék közül sem tudna kedvencet kiemelni, de parfümökből igen, kedvence Naomi Campbell Cat Deluxe at Night illata.

Tündérszépek – 2022