Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Balassa Andrea
18, Mernye

Andrea Mernyéről jelentkezett szépségversenyünkre. Imád sportolni, kiskora óta űz valamilyen sportot. Versenyszerűen atlétikázott öt évet. Jelenleg focizik. Kedvenc időtöltése ezért nem meglepő módon a testmozgás, a zenehallgatás, az olvasás és a kirándulás. Versenyünkre azért jelentkezett, mert barátai és családtagjai bíztatták. Minden héten ötször edzőterembe jár, hogy bomba alakja legyen. Jelenleg Andi végzős a kaposvári Noszlopy Gáspár Közgazdasági technikumban. A Testenevelési Egyetemen szeretne továbbtanulni. Andi önbizalomhiányosnak gondolja magát, de egyben kitartónak is, aki előbb-utóbb eléri minden kitűzött célját.

 

Andrea 18 éves, 169cm magas, csillagjegye szűz. Kedvenc étele a gyümölcsök és a hal, melyhez csupán vizet szeret inni. Nincs kedvenc zenéje, hangulatától függ, mit hallgat. Kedvenc parfümje az Infinita

Tündérszépek – 2022