Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Maurer-Nagy Kinga
23, Szob

Név: Maurer-Nagy Kinga

Lakhely: Szob

Életkor: 23

Magasság: 170 cm

Csillagjegy: Oroszlán

Kedvenc étel: spagetti

Kedvenc ital: tea

Kedvenc zene: latin

Kedvenc parfüm: nincs

Maurer-Nagy Kinga vagyok, 23 éves és egy másfél éves kisfiú édesanyja, mellette pedig kozmetikusnak tanulok. Azért jelentkeztem erre a versenyre, hogy megmutassam, egy édesanya is lehet gyönyörű. Az instán láttam a felhívást, és a barátnőmnek, valamint a két lány a testvéremnek meséltem el, hogy jelentkeztem. Szerintem örülni fognak az ismerőseim, ha látnak az újságban. 

A külsőmmel meg vagyok elégedve, főleg a szemem színét szeretem. Nincs bajom a tükrömmel. Öltözködésben nagyon sokoldalú vagyok, a sportostól az elegánsig mindent szeretek és szerintem tudom is hordani.

Tündérszépek – 2022