Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Hollender Cintia
22, Budapest

Név: Hollender Cintia

Lakhely: Budapest

Életkor: 22

Magasság: 160

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: Garnélás Spagetti

Kedvenc ital: zöld tea

Kedvenc zene: Dua Lipa Cold Heart

Kedvenc parfüm: Michael Kors Sexi Amber

Hollender Cintia vagyok, 22 éves. Egy konditeremben dolgozom pultosként. Az érettségi után elmentem egy angol nyelviskolába, megcsináltam a nyelvvizsgát és most némettel foglalkozom, illetve sminkesnek és szempillaépítőnek tanulok. Angolul közép, németül alapszinten beszélek. Szeretnék még spanyolul és héberül is megtanulni. 

Fontos volt az életemben a sport. Tíz évig szertornáztam, utána kick-boxoltam, ami nálunk családi hagyomány. Édesapám és édesanyám is kick-box edző is volt, a bátyám pedig hosszú éveken keresztül űzte ezt sportot. Én is meg tudnám védeni magam. Ezen kívül  versenyszerűen pom-pom szurkolólány is voltam, ahol engem dobáltak fel a levegőbe, de most már csak konditerembe járok edzeni. 

Tündérszépek – 2022