Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Bogó Kitti
24, Dunaújváros

– Bolti eladó a szakmai végzettségem, de szeretnék új dolgokat kipróbálni, és megragadni a lehetőségeket egy jobb életre. Szertnék abból élni, amit szívesen csinálok, és boldoggá tesz. A versenyre azért jelentkeztem, mert meg akarom mutatni azoknak a hölgyeknek, akik önbizaom hiánnyal küzdenek, hogy fogadják el magukat, és merjenek tenni az álmaikért.

A 24 éves Bogó Kitti 160 cm magas, és a Mérleg csillagjegyében született. Kedvenc étele a pizza, kedvenc itala pedig az őszibaracklé. Ha zenéről van szó, akkor pop slégereket hallgatt szívesen, míg parfümök terén a Tom Tailor a befutó nála. 

Tündérszépek – 2022