Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Baranyai-Tóth Kiara
21, Zalahaláp

Kaposváron végeztem állategészségügyi-technikusként. Jelenleg Veszprémben dolgozom egy ruhaüzletben. Imádok lovagolni, egészen pici korom óta űzöm ezt a sportot, és nagyon fontos számámra az éneklés. 9 éves korom óta énekelek, a Tapolcai Musical Színpad tagjaként sok fellépésen vettem részt, 2018-ban bekerülhettem a Nemzeti Lovasszínházba is, egy televíziós tehetségkutató műsorban pedig tavaly eljutottam az élő show-ig.

Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert mindig is szerettem volna kipróbálni magam ezen a területen. Több fotózásaon volt már alkalmam részt venni, így bátran álltam a kamerák elé.

Tündérszépek – 2022