Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Molnár Barbara
20, Győrvár

Barbara végzettsége eladó, és jelenleg is szakmájában dolgozik. Szabadidejében nagyon szeret kocsikázni, hobbija pedig a zenehallgatás. Ezt felsőfokon képes művelni…

 

Már tavaly is indult a Tündérszépek versenyen, így nem volt ismeretlen számára a fotózás és a verseny hangulata sem. Mint mondta, szeret a közönség előtt mutatkozni, így úgy döntött indén is megméretteti magát.

 

A 20 éves Barbara 167 cm magas, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a spagetti, itala pedig a Bacardi cola. Szereti a mulatós slágereket, kedvenc parfümje a Police.

 

Tündérszépek – 2022