Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Szeles Anna Róza
26, Szentendre

Név: Szeles Anna Róza

Lakhely: Szentendre

Életkor: 26

Magasság: 176

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: pizza

Kedvenc ital: csapvíz

Kedvenc zene: Elvis Presley: Jailhouse rock

Kedvenc parfüm: Dior Jadore

Szeles Anna Róza vagyok, 26 éves, és a Nemzeti Lovas Színháznál vagyok háttér lovas, ahova tavaly télen kerültem. Egyelőre csak néma szerepeim vannak, de nagyon szeretnék egyszer színésznő lenni. Az első szereplésem előtt nagyon izgultam. Dolgozom azon, hogy nagyobb szerepet kapjak, ezért most énekórákra járok Bolba Évához.  

Lovagolni is tizenkét évesen kezdtem. Láttam egy lovas rajzfilmsorozatot, és az nagyon tetszett. Szembe velünk volt egy lovarda, és megkértem édesapámat, hogy vigyen be. Azonnal tudtam, hogy díjugrató szeretnék lenni. Jó pár évig versenyeztem is. 19 évesen megcsináltam a versenyői vizsgát, hogy hivatalos versenyeken is részt vehessek. Az iskola miatt aztán ez abbamaradt, de elhatároztam, hogy a többi ágát is kipróbálom a sportnak, amibe benne volt a díjlovaglás és a military is. Végül megtaláltam a nagy szenvedélyem: a szabad idomítást. Szeretnék egyszer belovagló lenni, aki a még nyereghez nem szokott lovakat “betöri”. 

Tündérszépek – 2022