Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Farkas Bernadett
25, Budapest

Név: Farkas Bernadett

Lakhely: Budapest 

Életkor: 25

Magasság: 170 cm

Csillagjegy: Mérleg

Kedvenc étel: tejszínes csirke és penne tészta

Kedvenc ital: Cappy

Kedvenc zene: Tones and I – Fly away

Kedvenc parfüm: Bruno Banani

Farkas Bernadett vagyok, 25 éves és adminisztrátorként egy irodában dolgozom. Eredetileg boltvezetőnek készültem, kereskedelmi, marketing szakos végzettségem van, és az érettségi után egy boltban dolgoztam. 

14 éves koromtól három évig úsztam, majd futni kezdtem egészen addig, amíg bele nem szerettem a táncba. Hip hop táncos voltam, de gyakorlás közben egy rossz mozdulattól eltörött a lábam és ezzel a sportnak és a táncnak is vége lett, sőt boltban sem tudtam dolgozni, így kerültem egy irodába.

Ha belenézek a tükörbe, nagyon tetszik az alakom, Ezt örököltem, és nem is kell küzdenem a megtartásáért. Szeretem, hogy a világosbarna hajamhoz kreol színű a bőröm és kék a  szemem. Nagyon kevés sminket használok, a természetességet szeretem. Nem az az elsődleges célom, hogy én legyek a királynő, mindössze csak annyi, hogy továbbjussak az érdemeim szerint. 

Tündérszépek – 2022