Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Dániel Mercédesz
23, Budapest

Név: Dániel Mercédesz

Lakhely: Budapest

Életkor: 23

Magasság: 168

Csillagjegy: Skorpió

Kedvenc étel: cékla minden formában

Kedvenc ital: Meggyes Happy Day

Kedvenc zene: Hauser – Wicked Game 

Kedvenc parfüm: Lancome – La Vie Est Belle

Dániel Mercédesz vagyok, 23 éves és táncművészként dolgozom. Ez kicsi koromban balettal kezdődött. A szüleim valamilyen sportolási lehetőséget kerestek az iskola mellett. Édesanyám ötlete volt a balett. Annyira beszívott ez a színházi világ, hogy nem volt kérdés, milyen pályára menjek. Ez a hobbim és a hívatásom is.   

Négy éves korom óta profi szinten ezzel foglalkozom. A Madách Musical Táncművészeti iskolába jártam, ahol táncot és színészmesterséget is tanultunk. Sok gyerekdarabban is szerepeltem. Később játszottam a Mamma Mia-ban a Szegedi Szabadtérin, a Magyar Színházban a Van, aki forrón szereti-ben, és fiatalon is nagyon sok helyen kipróbálhattuk magunkat. 

Tündérszépek – 2022