Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Sabjanics Zorka
18, Zalaegerszeg

Magasság: 164 cm Csillagjegy: Kos Kedvenc étel: somlói galuska Kedvenc ital: almás limonádé Kedvenc zene: latin Kedvenc Parfüm: Yves Saint Laurent

– Jelenleg a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium 12. osztályos tanulója vagyok – mesélte Zorka. – Időm nagy részét leköti az érettségi vizsgára való felkészülés. Még ebben az évben szeretnék felsőfokú nyelvvizsgát tenni angolból és németből. Szabadidőmben szívesen olvasok, korizom, és ha tehetem alszom, mely ugyancsak feltölt energiával. Versenyszerűen atletizálok és igyekszem minél több időt a szabadban tölteni. A Tündérszépek szépségversenyre azért jelentkeztem, hogy egy kicsit kiszakadjak a hétköznapok monotonitásából és mivel két éve is élveztem a fotózás hangulatát, izgatottan várom, hogy idén milyen élményekkel gazdagodom.

Tündérszépek – 2022