Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Huba Tímea
19, Szentendre

Név: Huba Tímea

Lakhely: Szentendre

Életkor: 19

Magasság: 166 cm

Csillagjegy: Szűz

Kedvenc étel: nincs

Kedvenc ital: Cold Brew Latte

Kedvenc zene: Ed Sheeran: Perfect

Kedvenc parfüm: Carolina Herrera

Huba Tímea vagyok, a Budapesti Gazdasági Egyetem tanulója marketing szakon. Nagyon érdekel a divat, ezért úgy gondoltam, hogy ezzel a végzettséggel el tudnék helyezkedni egy nagyobb divatcégnél, akár külföldön is. Közép szinten beszélek angolul, azzal jól kommunikálok, és társalgási szinten megy az olasz is. 

Ha tükörbe nézek egy mindig mosolygós, boldog lányt látok. Reggel csak egy minimális sminket teszek fel, de azt se nagyon erőltetem. Bulihoz is legfeljebb feldobok egy szempillaspirált, egy tust, de nem vakolom ki az az arcom. 

Szabadidőmben szeretek autókázni, főleg este. Sok európai országban megfordultam már, elsősorban Olaszországban, Rómában, ahol ismerősünk lakik. Legközelebb egy barátnőmmel megyek egy csajos hétvégére. Ilyen még nem volt. 

Tündérszépek – 2022