Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval vette kezdetét. Ebben a körben június 3-án 23:59-ig adható le szavazat a jelentkezőkre. A legszebbeket a zsűri juttatja a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján minden régióból egy lány jut a következő körbe, amely június 6-án kezdődik. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. A szépségverseny szavazói április 29. 10:00 és június 3. 23:59 között, minden vármegyében, egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Csákvári Panna
18, Celldömölk

A tizennyolc éves Panna érettségi előtt áll, most minden idejét a tanulásra és a vizsgákra való felkészülésre fordítja. Mint lapunknak elárulta, mindig is érdekelte a modellkedés, ezért is jelentkezett a Tündérszépek 2022 szépségversenyre. A jövőbeli terve az, hogy a szépségiparban szeretne elhelyezkedni, hiszen a hobbija a sminkelés.

Panna 177 cm magas csillagjegye a szűz, kedvenc étele a tejszínes csirkés penne, kedvenc itala a mojito. Kedvenc zenéje a Zion & Lennox Yo Voy, kedvenc parfümje pedig a Lancome la vie Belle.

Tündérszépek – 2022