Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Gábor Erika
21, Törökbálint

Név: Gábor Erika

Lakhely: Törökbálint

Életkor: 21

Magasság: 170

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: rántott hús

Kedvenc ital: ice tea, limonádé

Kedvenc zene: minden zenét szeretek 

Kedvenc parfüm: Armani – Si

Gábor Erika vagyok, 21 éves. Tavaly sikeresen elvégeztem a Talentum Tánc- és Zeneművészeti Iskolát, és felvételiztem a Táncművészeti Egyetemre, de sajnos a Covid miatt nem tudtam rendesen felkészülni, így aztán nem vettek fel, de idén mindenképpen újra próbálkozom.

Egészen kis korom óta jelen van a tánc az életemben. 6-7 éves koromban édesanyám néptáncra vitt, amit eleinte nem szerettem, de amikor már egy bizonyos szintre eljutottam, ez megváltozott és nagyon élveztem. Erdély minden tájegységének a táncába beleszerettem. Amikor táncházban megszólal egy zene, már tudom, mit kell rá táncolni. 

 

Tündérszépek – 2022