Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Burai Boldizsárné
29, Decs

Burai Boldizsárné háztartásbeli, három kisgyermek édesanyja. Azért jelentkezett a versenyre, hogy bebizonyítsa: egy háromgyermekes anyukának is ugyanakkora esélye van nyerni, mint másnak. Nagyon büszke a családjára. Hatalmas álma, hogy megnyerje a szépségversenyt és arc-modell lehessen.

Versenyzőnk magasság 160 cm, csillagjegye a Mérleg. Kedvenc étele a rántott karfiol, -csirkemell és sültkrumpli, kedvenc itala pedig a kaktuszos Topjoy. Zenében a Fly project: Toca toca című dala a kedvenc, míg parfümben Beyoncé: Orchidea illatát kedveli.

Tündérszépek – 2022