Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Wendy Perez
24, Budapest

Név: Wendy Perez

Lakhely: Budapest

Életkor: 24

Magasság: 171 

Csillagjegy: Skorpió

Kedvenc étel: magyar töltött paprika

Kedvenc ital: Pina colada koktél     

Kedvenc zene: Selena Quintanilla (Como una Flor)

Kedvenc parfüm: Lancôme (La nuit trésor)

Wendy Perez vagyok, kubai származású lány, de 8 éve Budapesten élek. 16 voltam, amikor apukám magyar barátja szólt, hogy lenne lehetőség egy intenzív kétéves marketing iskola elvégzéséhez Magyarországon. Kint él anyukám és apukám, de a nagyszüleim Spanyolországban. A szüleimet évente egyszer vagy kétszer meg szoktam látogatni, bár a Covid miatt ez az utóbbi időben nehézkessé vált. Nem az volt a terv, hogy itt maradok, de megismertem az expáromat és itt ragadtam.

Szeretek itt lenni, jól érzem magam. Szeretem a várost, a kultúrát, az ételeket. Van egy csapat lány, akivel eljárok bulizni, de a munka az első. Most elsősorban modellként dolgozom, de fent vagyok több közösségi oldalon is.

Tündérszépek – 2022