Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Novák Zafír Bella
19, Budapest

Név: Novák Zafír Bella

Lakhely: Budapest

Életkor: 19

Magasság: 169 cm

Csillagjegy: Oroszlán

Kedvenc étel: hús leves

Kedvenc ital: citromos víz, limonádé

Kedvenc zene: Kizz Daniel Nesesari

Kedvenc parfüm: Scandal night

Novák Zafír Bellának hívnak, 19 éves vagyok és jelenleg három helyen tanulok egyszerre: az IBS Gazdasági Egyetemen, a  TV2 műsorvezető és riporter akadémián, és színpadi táncos OKJ-s képzésemet ebben az évben fejezem be. A fő irány számomra az utóbbi kettő. Táncosként célom, hogy színházakban minél nagyobb szerepeket kaphassak és táncolhassak, illetve nagyobb énekesek mögött szeretnék majd táncolni.

Hároméves koromban költöztünk Budapestre New Yorkból, azóta játszik az életemben főszerepet a tánc. Rengeteg helyen tanultam, és hip-hop csapatommal elhoztuk a világbajnoki harmadik helyezést, és ezzel  az 1. magyar legjobb csapata díját. Gimnáziumban bekerültem egy tánctagozatos osztályba, és ott végeztem is. Sok koreográfiát is csináltam már. Bekerültem egy vizsgadarabba főszereplőként a West Side Story-ba, amit színházban is elő fogunk adni, de nem énekesként, hanem táncosként.

Tündérszépek – 2022